Het glijdende lijn aangedreven overbrengingsvoertuig wordt naar de werklocatie van onze klant gestuurd

- Aug 03, 2013-

Het doorschuifbare voertuig wordt naar de werklocatie van onze klant gestuurd.

Het glijdende lijn aangedreven overbrengingsvoertuig is per stuk verpakt om stoten tijdens transport te voorkomen.

Het overbrengingsvoertuig dat wordt aangedreven door de schuiflijn wordt ook het door de veiligheidsstripleiding aangedreven overbrengingsvoertuig genoemd, hetgeen een veel veiliger stroomtoevoermodus van de kabel is.

Het glijdende lijn aangedreven overbrengingsvoertuig heeft het originele en blootgestelde voedingsapparaat verlaten, meerdere kabels in een leiding geïnstalleerd en kan de voedingveiligheid beschermen door middel van een automatisch plaatomkeerapparaat, dat het probleem van de installatiepositielimiet voor de schuiflijn kan oplossen en de rijafstand van het voertuig langer maken. Bovendien zijn alle onderdelen standaard, zoals het vaste frame, de verbindingsstang, de ophangstang, enz., Waardoor onderhoud en demontage in de toekomst gemakkelijker worden.

Als een veiligere kabelvoedingsmethode heeft het doorschuivende overbrengingsvoertuig een breed scala aan toepassingen en wordt het voornamelijk toegepast op de assemblagelijnen van de werkplaats om de materiaaloverdracht tussen magazijn en werkplaats te realiseren, van de ene werkplaats naar de andere, tussen de werkplaats in en buiten workshop. Daarom wordt het ook vaak binnen werkplaatstransportvoertuigen genoemd.

Het glijdende lijn aangedreven overbrengingsvoertuig is op grote schaal toegepast in hoge temperatuur, hoge spanning, sterke corrosie en stoffige omgevingen, zoals staalproductie, metallurgische en chemische industrie, dokken en andere industrieën.


sliding line powered transfer vehicle