De lopende route van Slab Transfer Kar

- Dec 15, 2005-

De plaktransportwagen heeft een rechte lijn, een cirkelvormig aangedreven S-type, vork-wegaandrijving. Volgens de daadwerkelijke behoeften van de klantafhandelingssite, kiest u de juiste route:

1. Lineair rijden is de eenvoudigste manier om te rijden zonder te sturen, wielen hoeven geen verschillende snelheden te produceren, de levensduur van de motor zal langer zijn.

2. Circulair rij-model S moet draaien, draai-modus. De baan moet worden gelegd door te draaien, en computersimulatie is nodig voordat je gaat leggen, anders is het gemakkelijk om los te breken van het wiel en de rail en de nauwkeurigheid is hoog. Er is een zekere relatie tussen de grootte van de auto en de draaicirkel. Als de ringvormige S-baan van de klant is gelegd, wordt de grootte en grootte van de transportwagen bepaald door de berekening van de draaicirkel.

3. Bifurcatie betekent dat twee of meer sporen elkaar kruisen (90 ° kruising van twee sporen is gebruikelijk), wat kan worden veranderd door het wiel van de transportwagen te verdraaien. Het is ook mogelijk om wagens met meerdere wielen of verticale en horizontale railkarren te ontwerpen.

The Running Route of Slab Transfer Cart