De belangrijkste kenmerken van All-Electric Transfer Car

- May 25, 2009-

1. Het heeft een kleine body en een laag gewicht. Het werkt in smalle kanalen, kan in liften worden geladen en kan werken op lichte laadvloeren.

2. Alle bedieningsonderdelen zijn verzameld aan het uiteinde van het stuur. De bediening is eenvoudig en er is geen professionele controle vereist.

3. Kies de DC-tractiemotor met hoog rendement, die een grote tractie heeft en op loopsnelheid loopt, en een diepe materiaaloverdracht kan accepteren.

4. Verbeter het systeem Selecteer het geïntegreerde hydraulische pompstation. Start de knop om het materiaal stil op te tillen, start de onderste knop en de hydraulische cilinder herstelt automatisch. Het materiaal kan langzaam worden neergelaten.

5. Loopsnelheidregeling Het nieuwste type MOS-traploze snelheidsregelsysteem wordt geselecteerd om te werken en de snelheid van terugtrekken kan worden aangepast aan de geladen items, de omgeving en willekeurige manipulatie. Als u ervoor kiest om een traploos snelheidscontrolesysteem te importeren, kunt u een aantal controleprocedures maken, een betere rol.