De eisen van de smering van spoor overdracht kar

- Sep 05, 2016-

Reducer: Wijzigen de olie eenmaal in de eerste 1 tot 2 maanden en de olie in de volgende keer om de zes maanden. De voorwaarde voor de olie-injectie is de olie naald schaal.

Open gear: eenmaal per zes maanden; voorwaarden van de olie voor de smering.

Versnelling koppeling: eens per maand; olie voorwaarden zijn de druk van het pistool olie totdat het sijpelt uit.

Lagers: eens per week tot half een maand; de voorwaarden van de olie voor het pistool te drukken uit tot de afscheiding.

Ons bedrijf belooft te "produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, bevredigende dienstverlening en streven naar de oprichting van het eerste merk van overdracht kar". Om ervoor te zorgen dat uw belangen worden gerealiseerd, hebben we een feedback-systeem van snelle kwaliteit informatie en een team van technisch stevig en goed toegeruste technische dienst opgericht. Wij zijn enthousiast om u te voorzien van de volgende diensten:

Ons bedrijf belooft dat de ontworpen veiligheidsfactor voor het laden van de kar overdracht mag niet lager zijn dan 120%. Volgens de specifieke gebruiksvoorwaarden gratis ontwerp hulpaggregaten of stichting tekeningen en bieden gratis technische dienstverlening of tekening. Gratis verzenden persoonlijke werken site installeren of debug of gids van de installatie. Terwijl het snel oplossen van de kwaliteitsproblemen van de verkochte producten, zijn het personeel van de dienst na verkoop verplicht om gebruikers te voorzien van technisch advies, technische opleiding en beantwoorden van vragen met betrekking tot andere producten zonder kosten.