De componenten van trolleys voor vervoer per spoor

- Jun 02, 2010-

1. Het transmissieregelapparaat bestaat hoofdzakelijk uit motor, toestelreductiemiddel, rriemband, rem en remcontrolemechanisme. De belangrijkste functie van het apparaat om de transmissie te besturen, is om met de platte auto soepel over de baan te glijden.

2. Het vermogensbesturingsapparaat bestaat hoofdzakelijk uit een bedieningsschakelaar, transformatorapparaat, waarschuwingsapparaat en geleidend transmissieapparaat, dat de vereiste spanning voor de werking van het apparaat kan leveren en de veiligheid van het rijden kan waarborgen.

3. Het lichaam van de railtransporttrolley is samengesteld uit een stalen frame en het buitenoppervlak is een stalen plaat van hoge sterkte met een dikte van 50 mm. Het frame keurt de lasmachine goed, ingebouwde elektromagnetische koppelingskabelhaspel wordt direct onder het frame geïnstalleerd, met AC 360V driefasig. Bovendien bevat de troley railtransport ook enkele andere bedieningscomponenten, zoals wieldragers, askoppelingen, transmissie wormwielen en druktestinstrumenten.