Technische vereisten voor draaitafels van 90 graden draaibare transferwagens

- Oct 29, 2017-

1. Uitrustingsstructuur: roterende elektrische draaitafel bestaat uit frame, draaitafel, aandrijfapparaat, schakelkast, enz. Het roterende tafellichaam is uitgerust met geleiderail en de roterende tafel bestaat uit de roterende configuratie en werktafel geproduceerd door de Duitse geavanceerde patenttechnologie, die 90 graden kan draaien. Het heeft de kenmerken van flexibele rotatie, snelle respons, veilige en betrouwbare prestaties.

De spoorstompverbinding wordt bestuurd door de frequentieomvormer om automatische vertraging te realiseren, en de elektrische veiligheidsgrensinrichting wordt ingesteld tussen de twee posities van 90 graden om de nauwkeurige positionering van de roterende tafel te garanderen bij het roteren, zodat de lichaamsgeleiderail en de grondspoor is goed uitgelijnd; de extra ondersteunende wielgroep bevindt zich onder de draaitafel om de veiligheid en stabiliteit van de draaitafel te waarborgen.

2. Framesysteem: plaatframe-structuur voor frame, dat is samengesteld uit longitudinale balk, dwarsbalk en stalen plaat om een "X" -frame plaatframe-frameconstructie te vormen, en stalen plaat wordt op de werktafel gelegd. De gebruikte profielen en staalplaten voldoen aan de overeenkomstige nationale normen.

3. Transmissiesysteem: de motor drijft het verloopstuk aan, stuurt het vermogen naar het roterende apparaat en drijft de roterende tafel aan om te roteren. Alle componenten zijn betrouwbaar verbonden met het hoofdlichaam.

4. Besturingssysteem: de grond is uitgerust met een schakelkast, die is uitgerust met links, rechts, inching, stopknoppen en bijbehorende indicatielampjes. De elektrische onderdelen van de schakelkast zijn allemaal binnenlandse beroemde merkproducten.

5. Vereisten voor verwijdering van roest en coating

De oppervlakteroestverwijdering van staalplaat, profiel en gietsmeedwerk bereikt ST2-niveau in GB8923. Voor aflevering moet een roestvrije behandeling worden uitgevoerd voor alle blootgestelde bewerkingsoppervlakken. Het oppervlak is gecoat met antiroestprimer, donkergrijze afwerking en geleiderail is niet geverfd.

6. Schakelkastsysteem: de schakelkast is gemaakt van staalplaat, mooi en praktisch, met anticorrosiebehandeling op het oppervlak, goed warmteafvoerapparaat, praktische onderhoudslamp in de schakelkast, solide en betrouwbaar deurslot, handig gebruik en non-interferentie.

7. Apparatuurconfiguratie: industriële componenten van verschillende bekende merken worden geselecteerd om de algehele betrouwbaarheid van de apparatuur volledig te garanderen

8. Het draaien van de transferwagen bespaart ruimte, speelt een belangrijke rol in de beperkte werkplaatsruimte en verbetert de werkefficiëntie van de onderneming.

Technische vereisten voor draaitafels van 90 graden draaibare transferwagens