Enkele vereisten van een railgeleide trolley voor geleidend spoor

- Feb 16, 2006-

De railgeleide trolley behoort tot de laagspannings-voedingstransportwagen, die hoge eisen stelt aan het leggen van rails. De serie railgestuurde trolleys heeft echter een sterk draagvermogen, een hoge gebruiksfrequentie en kan aan de eisen van de automatisering voldoen.

1) De weerstand tussen de rails is niet minder dan 10 ohm. Daarom moet de rail worden geïsoleerd. De onderkant van de rail is gecoat met asfalt en de isolatierubberplaat met 5 mm pad is aan beide zijden van de rail gevuld met asfaltzand.

2) De werkelijke spanning op een 36V-spoor mag niet groter zijn dan 42V. Wanneer de lijn niet is gestart, moet deze niet minder zijn dan 30V. Anders moeten compensatieregels worden toegevoegd.

3) De maximale werkingsafstand aan beide zijden van de step-down transformator kan worden vermeld in de onderstaande tabel en de maximale afstand aan één zijde is de helft van de waarde die wordt vermeld in de tabel. Als de afstand langer is, kan het aantal step-down transformatoren worden verhoogd en kan een meerpuntsstroomvoorziening worden geïmplementeerd. De transformator moet op hetzelfde fasepunt van de voeding worden aangesloten en het aantal transformators mag niet groter zijn dan drie.

4) Als de rail wordt verbonden, moet de afkanting van de railverbinding 5 mm * 45 graden zijn, om botsing met de onderkant van het wrijvingsblok te voorkomen. Het wordt aanbevolen om de rail te lassen door middel van een lasmethode en de verbinding na het lassen af te vlakken.

5) KPD-serie is een 36 V laagspannings-loopwerk met overslag. De eis van spoorconstructie is hoog, dus spoorisolatie moet worden gewaarborgd. Het is verboden voor metalen onderdelen om tegelijkertijd twee sporen aan te raken.

Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd is een professionele fabrikant van materiaaltransportwagens die ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop en after-sales service integreert. Het bedrijf heeft een modern managementteam dat vertrouwt op geavanceerde managementmethoden en serviceconcepten, afhankelijk is van lokaal talent, voordelen op het gebied van milieuondersteuning, en een bekende onderneming is geworden in de sector van de materiaaltransporttrolley. We kunnen verschillende tonnages materiaaltransporttrolley produceren van 1 tot 500 ton.

Enkele vereisten van een railgeleide trolley voor geleidend spoor