Veilige bedieningsinstructies van polstransporttruck

- Jul 04, 2013-

De bakentransportwagen is ontworpen voor transport van heet metaal, de veiligheid is erg belangrijk wanneer de lepelwagen wordt gebruikt. Hoe kan de gietlepel de vrachtwagen veilig verplaatsen?

Tijdens de bediening van de gietpijptransporttruck zijn inspectie- en reinigingswerkzaamheden verboden.

Bij het laden van dierlijke onderdelen mag deze niet worden overbelast en is het object gelijkmatig verdeeld.

Na de revisie moet de lepelwagen de acceptatie van de gebruikseenheid doorstaan en aan de veiligheidseisen voldoen voordat deze kan worden gebruikt.

In geval van een plotselinge stroomstoring tijdens het werk, moet de schakelaar in de nulstand worden gezet. Nadat het werk is voltooid, moet de stroom worden afgesneden. Verwijder de lading en reinig de apparatuur.

De elektrische lepelwagen moet worden bediend en onderhouden door speciaal personeel en niet-operators mogen ze niet nonchalant gebruiken.

Voordat de operator kan werken, moet hij controleren of er geen obstakels op de baan zijn en of het elektrische circuit en de bedieningsschakelaar veilig en betrouwbaar zijn.

De gietlepetransportwagen moet gaan voordat deze soepel begint te draaien, let op of er zich afwijkingen in bevinden en wees op elk gewenst moment klaar om te stoppen. Raak de stop van het spoor niet aan.

Tijdens de operatie moet de snelheid laag zijn en mag de rijrichting niet snel worden gewijzigd.

Veilige bedieningsinstructies van polstransporttruck