Roller Guides hebben de volgende voordelen

- May 16, 2008-

Geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen: de rolelementen van de lagers in de rol komen niet rechtstreeks in aanraking met de geleiders en de lagers hebben een goede dichtheid; HEPCO's V-gids technologie zorgt ervoor dat de V-rollers de "krassende" beweging kunnen passeren. Stof, spaanders en andere onzuiverheden worden van het oppervlak van de V-vormige rail geschraapt, waardoor het oppervlak van de V-vormige rail schoon blijft, waardoor het ideaal is voor gebruik in ruwe omgevingen. Omdat het in de harde werkomgeving moeilijk is om stof, spaanders en andere kleine onzuiverheden aan de binnenkant van de schuif te voorkomen. Onzuiverheden die de binnenkant van de schuif bereiken, verhogen de kracht op de ballen, waardoor de ballen slijten. Dit heeft niet alleen invloed op de gladheid en nauwkeurigheid van de kogelgeleiders, maar verkort ook de levensduur van de kogelgeleiders aanzienlijk.

Snellere lijnsnelheid: de V-roller rolt op het V-vormige railoppervlak en kan zeer hoge lijnsnelheden tot 8 m / s bereiken.

Beperking van de nauwkeurigheidseisen van de installatiereferentie: een V-roller in het V-geleiderolgeleidingssysteem is equivalent aan een schuif van de kogelgeleider, het contact van de V-roller en het V-geleidingsvlak is slechts equivalent aan 1 staal bal en Het contact van het gidsoppervlak; dit vermindert de nauwkeurigheid van de installatie van het referentievlak aanzienlijk, de montage bespaart tijd en moeite.

Lagere onderhouds- en vervangingskosten: een V-vormig geleidingsrolgeleidingssysteem kan versleten geleiderails of rollen afzonderlijk vervangen en hoeft niet volledig te worden vervangen. Op de locatie kan de afstelling van de excentrische rollen de afstelling vergemakkelijken en de vereiste voorspankracht verkrijgen. Daarom zijn rolgeleiders minder duur om te onderhouden en te vervangen.

Langere levensduur: de rolgeleider heeft een veel langere levensduur dan het rollager. In veel gevallen is het alleen nodig om de rol te vervangen en vervolgens de excentriciteit van de excenterrol aan te passen om de vereiste voorspanning te verkrijgen. Balgeleiders, of ze nu ballen of geleiders zijn die tot op zekere hoogte worden gedragen, vereisen een volledige set vervangingen om ervoor te zorgen dat de toepassing vooraf moet worden geladen of leeggemaakt. Over het algemeen is de baan het langstlevende deel van het volledige lineaire bewegingssysteem; als een kogelgeleider wordt gebruikt, moet de schuifregelaar op het spoor worden gezet; voor rolgeleiders die in goede staat verkeren, kunnen ze alleen worden vervangen. .

Integrale tandrailgeleiding: lineaire geleiderail, rechte of spiraalvormige tanden kunnen direct op de geleiderail worden uitgesneden; de cirkelvormige gidsspoor kan binnenringtoestel of buitenringwieluitrusting snijden; in dit geval is het niet nodig om nog een set tandwielaandrijfsystemen te ontwerpen. . Voor een kogelgeleider is vaak een extra set tandwielaandrijfsystemen vereist.