Vereisten van draaitafel voor transferwagens

- Aug 29, 2018-

1. Besturingssysteem

Er is een schakelkast op de grond en de schakelkast is uitgerust met linkshandige, rechtshandige click-and-stop-knoppen en bijbehorende indicatielampjes.

2. Roestverwijderings- en schildervereisten

Het verwijderen van de oppervlakteroest van staalplaat, profiel en smeden bereikt ST2-kwaliteit in GB8923. De filmdikte is 90 - 120 μm. Op alle blootgestelde oppervlakken wordt een roestvrije behandeling uitgevoerd voordat deze de fabriek verlaat. Het oppervlak is bedekt met een roestvaste primer, een donkergrijze toplaag en de geleiderail is niet geverfd.

3. Bedieningskastsysteem

De schakelkast is gemaakt van staalplaat. Het is mooi en praktisch. Het oppervlak is corrosiewerend. De dikte van de doos is niet minder dan 2 mm. Het heeft een goed apparaat voor warmtedissipatie. Er is een praktische revisie lamp in de schakelkast. Het deurslot is stevig en betrouwbaar. Het is gemakkelijk te gebruiken en interfereert niet.

4. Apparatuurconfiguratie

Allerlei bekende industriële componenten moeten worden geselecteerd om de algehele betrouwbaarheid van de apparatuur te waarborgen.

5. Kadersysteem

De frame-framestructuur bestaat uit een langsbalk, dwarsbalk en stalen plaat. De werktafel is geplaveid met stalen plaat. De gebruikte profielen en stalen platen voldoen aan de overeenkomstige nationale normen.

6. Transmissiesysteem

De motor drijft het reductiedeel aan, draagt de kracht over aan het roterende apparaat en drijft de roteerbare tafel aan om te roteren. De componenten zijn betrouwbaar verbonden met het hoofdgedeelte. De motor keurt remmotor goed, het beschermingsniveau is IP44, en het isolatieniveau is E.

7. Apparatuurstructuur

De draaitafelrail bestaat uit een frame, een draaitafel, een aandrijfapparaat en een bedieningskast.

Het roterende tafellichaam is uitgerust met gidsspoor, en de roterende lijst is samengesteld uit roterende configuratie en werkende die lijst door geavanceerde Duitse octrooitechnologie wordt geproduceerd te produceren, die 90o kan roteren.

Het heeft de kenmerken van flexibele rotatie, snelle respons, veilige en betrouwbare prestaties.

De spoorligging realiseert automatische vertragingsregeling via frequentieomrekeningsregelaar, en de elektronische veiligheidsgrensinrichting wordt ingesteld tussen de twee posities van 90 ° om de positioneringsnauwkeurigheid te waarborgen wanneer de rotatietafel roteert, zodat de geleiderail van de carrosserie en de grondrail zijn goed uitgelijnd.

Ondersteunende wielen zijn onder de draaitafel geplaatst om de veiligheid en stabiliteit van de draaitafel te garanderen.

Vereisten van draaitafel voor transferwagens