Productienorm van railelektrische platte wagen

- Jul 12, 2009-

Als een professionele producent van rail elektrische platte wagen, Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd heeft een strikte norm in materialen, accessoires, structuur of functie ontwerp, enz. De platte kar kan worden ontworpen volgens verschillende gelegenheden. Sommige railelektrische platte wagens hebben de volgende kenmerken: anti-explosie en waterdichtheid, snelle werksnelheid, grote laadcapaciteit en hoge veiligheid. De rail-elektrische platte wagen kan vaak worden gebruikt in de volgende gevallen:

KPD serie rail elektrische platte wagen

1. Het volume en het gewicht van de vorm is over het algemeen groot. Voor het dragen van de mal heeft u veel mankracht en handling-apparatuur nodig. De afstandsbediening kan worden gebruikt wanneer de elektrische platte wagen wordt gebruikt om de mal tussen het magazijn en de werkplaats over te brengen.

2. De kar kan worden gebruikt om grote machinaal bewerkte onderdelen over te brengen, zoals: grote lagers, railwielen, grote draaiende delen, gietstukken, smeedwerk, enz. Vanwege de vele apparatuur en de complexe plaats in de machinewerkplaats, is de railelektrische op grote schaal toegepast in de machine-industrie.

3. De kar kan worden gebruikt om ladingen in de haven, werf en containers over te brengen. De leglocatie van het spoor is vast en heeft geen invloed op andere voertuigen. De elektrische platte wagen heeft een goede waterdichte functie, kan materialen gemakkelijk in de open lucht transporteren en kan ook de geladen container transporteren.

Rail Electric Flat Cart