Onze klant --- Ningxia's Machine Factory Orders Trackless Transfer Cart (BWP)

- Dec 27, 2011-

Om de opbrengsten en waarden te verhogen, bestelt een machinefabriek in de stad Yingchuan, de autonome regio Ningxia Hui in China, een partij van 10T ongebaande transportkar van het bedrijf. De ongebaande overdrachtskar dient als een deel van de geautomatiseerde en intelligente productie van de Ningxia-machinefabriek. De technische parameters van de ongebaande overdrachtskarren zijn als volgt:

1. tafelgrootte: 3000 * 2000 * 450mm;

2. de plaatdikte van de tafel: 10 mm

3. draaicirkel: ≤ 3010;

4. rijsnelheid: 0-20 m / min;

5. wieldiameter: 350 mm;

6. motorvermogen: 2 * 2.2Kw;

Deze machine Manufacturing Co., Ltd. is een volledig Japans bedrijf in China. De fabriek neemt het constructieconcept van MAZAK's nieuwste netwerkfabriek (CYBER FACTORY) over om een intelligente en genetwerkte productieomgeving tot stand te brengen, gericht op het bereiken van automatisering en intelligentie. De ongebaande transferwagen is een van hun pogingen.

De transportkar die door dit project wordt besteld, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het dragen van zwaar uitgevoerde componenten of vormen. Op basis van de kleine draaicirkel en andere omstandigheden, ontwerpen onze technische staf twee oplossingen: de ene is een vrijdraaiende ongebaande platte wagen en de andere is een maltransportwagen. De twee karren hebben hun eigen voordelen. Na verschillende rondes van discussie, selecteert de technische staf tenslotte de platbodem met vrije rotatie.

De ongebaande transportkarren zijn naar de fabriek van Ningxia vervoerd en hebben de inspectie doorstaan. Het veiligheidsdetectietoestel gebruikt de SICK-serie om de veiligheid te garanderen. De fabriek heeft een kleine hellingshoek van 3% en de ongebaande overdrachtskarren klimmen gemakkelijk. Deze details maken onze klanten tevreden. De klanten zijn zeer te spreken over onze elektrische flatkarren en willen ze graag in de toekomst aanbevelen aan hun partners.