Notities voor gebruik A laagspanning spoor overdracht kar

- Oct 23, 2009-

Het gemak en de efficiency van spoorvervoer overdracht kar ben onder de indruk veel klanten. Echter, er zijn vele modellen en types in de spoorwegmarkt overdracht karren. Vandaag Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd laat kennismaken met u wat is lage spanning spoor overdracht kar en hoe het te gebruiken.

De kar van de overdracht van het spoor van laagspanning wordt aangedreven door track glijden van de rijdraad. Deze soorten overdracht auto is onderverdeeld in twee fasen voeding 36V en drie-fase voeding.

Laagspanning spoor overdracht kar is veilig en betrouwbaar, gemakkelijk om remote control en automatisering, zeer smash-bestendig, niet zal belemmeren Kruis-vervoer, maar ook handig voor het vervoer lay-out van de plant. De eisen van laagspanning spoor overdracht kar voor aanleg zijn echter relatief hoog, dus track isolatie moet worden gewaarborgd.

Het spoor van het winkelwagentje wordt aangedreven door laagspannings en zal er geen elektrische schok toeval. Omdat de klemspanning van de regel met grotere stroom groter is bij het opstarten, als de afstand groter is dan een bepaalde afstand, moet de track koperen vergoeding lijn. Wanneer de operatie afstand lang is, moet het aantal step-down transformatoren worden verhoogd.

De reizende track van laagspanning spoor overdracht kar fungeert ook als feeder spoor, dus de eis tussen de tracks is om ervoor te zorgen de isolatie tussen het lichaam van de kar en het wiel, en om speciale isolatie behandeling bij het opmaken van het spoor.

Notes For Use A Low Voltage Rail Transfer Cart