Opmerkingen voor kabeltrommel aangedreven matrijzenwagen

- Jul 09, 2019-

KPT serie kabeltrommel aangedreven die handling kar loopafstand kan niet te lang zijn, niet meer dan 50 m, anders is het gemakkelijk om de kabel te wikkelen. Waar moet u op letten bij het dagelijks gebruik van de kabeltrommel met die-handlingwagen?

1. De sleepkabel moet een stevige, vaste klem aan het uiteinde van de voeding hebben om de kabel in de lucht of op de voedingskast te bevestigen, om te voorkomen dat de kabel breekt nadat de matrijswagen is gestart.

2. Controleer of er vreemde voorwerpen op de baan aanwezig zijn voordat de elektrische matrijskar wordt gebruikt. Er zijn geen mensen of ander puin op het kanaal. Alle normale vuurleidingen kunnen met de elektrische transportwagen rijden.

3. Stuur bij gebruik van de flatbed matrijswagen eerst de stroom van de grondvoedingskast en sluit vervolgens de aan / uit-knop van de elektrische schakelkast van de wagen op de platte wagen. Op dit moment licht de voedingsbronindicator op en komt de misvorming van de voedingsbron in de matrijswagen.

4. Controleer of het aandrijfmechanisme onvergelijkbaar is voordat u de elektrische matrijswagen start. Kunt u de tandwielolie in de machine plaatsen en glad vet op de ketting aanbrengen. Nadat is bevestigd dat het onderdeel correct is, wordt de platte wagen weggelaten.

5. Voer na het starten van de platte wagen geen omgekeerde omgekeerde bewerking uit op de platte wagen. De platte transportwagen moet omkeerbaar zijn na een vooringenomen richting. Anders zal de elektrische machine-indeling van de platte transportwagen slap zijn of zelfs de platte wagen beschadigen.

6. De platte matrijswagen gedurende lange tijd (meer dan een paar dagen) wanneer deze niet in gebruik is, moet onder de driehoek van het wiel worden geplaatst om ervoor te zorgen dat de platte wagen niet slipt.

7. Wanneer de elektrische platte wagen niet in gebruik is, moet de totale voeding voor de wagenbedieningskast worden losgekoppeld, vervolgens moet de voeding van de grondvoedingskast worden losgekoppeld en moet de bedieningshendel terug in de schakelkast.

8. Controleer na 2-3 maanden gebruik van de platte wagen het vet op de tandwielolie en de ketting in de versnellingsbak. Als er een toename is, moet deze worden ingevuld.