Opmerkingen voor batterij-aangedreven transportwagens

- Aug 30, 2015-

De op batterijen werkende transportwagens zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de fabrieksworkshop. Het is een soort voertuig dat elektrische stroom gebruikt om te reizen op het traject van het traject. De structuur van de batterijtransportwagen is eenvoudig. Het volgende is een korte inleiding tot de voorzorgsmaatregelen bij gebruik.

1. Het is verboden om de onderdelen van de transportwagen door privé te vervangen. Neem bij problemen tijdig contact op met de fabrikant.

2. Als de startschakelaar op batterijen niet kan lopen, stop dan en start onmiddellijk om te voorkomen dat de motor verbrandt of andere incidenten veroorzaakt.

3. Wanneer de transportwagen van de batterij platte rijrichting verandert, moet worden gewacht tot de elektrische transportwagen volledig is gestopt en vervolgens omgekeerd wordt geactiveerd.

4. Controleer altijd de bedrijfsstatus van elk deel van de elektrische transportwagen. Als blijkt dat de motor- of lagertemperatuur stijgt of een abnormaal geluid is, moet deze onmiddellijk worden geparkeerd.

5. Rijd de transportwagen niet naar boven, sla, sleep of trek de transportwagen niet op de spoorweg.

6. Het is noodzakelijk om eerst het signaal aan te kondigen voordat u de transferwagen start. Controleer de richting van de beweging, er kunnen geen obstakels worden geactiveerd, start en stop en verbied het einde van de botsing.

7, we moeten gewetensvol doen "drie goede" (beheer, gebruik, reparatie) "vier vergaderingen" (zal gebruiken, zal handhaven, zal bekijken, zal de fout elimineren).

8. Voor de batterij-aangedreven overdracht auto, wanneer de batterij bijna leeg is, moet de batterij worden verwijderd en opgeladen zoals vereist, en worden vervangen door een reservebatterij voor gebruik.

9. U dient het apparaat te allen tijde te controleren volgens het verzoek van "Rollen om inhoud te bekijken".

10. Het is noodzakelijk om de stroomtoevoer te blokkeren wanneer deze lange tijd na het werk niet wordt gebruikt.

11. Het is verboden om apparatuur te gebruiken voor langdurige superstandaard en overbelasting.

12. Bij het vervoeren van zware objecten op auto's voor het verplaatsen van elektrisch materiaal, moeten deze soepel en voorzichtig worden geplaatst om een uniforme gewichtsverdeling te garanderen en gewicht te verbieden.

Opmerkingen voor batterij-aangedreven transportwagens