Nieuwe producten — — automatische Dump spoor overdracht kar

- Aug 02, 2016-

Er zijn vele vervoer apparatuur met allerlei functies. Zoals het spoor overdracht karren, het heeft vele functies, verschillende soorten hebben verschillende functies. Bijvoorbeeld, automatische dump spoor overdracht winkelwagen, dit soort van automatische dump spoor overdracht kar met de functie voor automatische dump. Het heeft een diepe hulp voor workshop、engineering site en op andere plaatsen ter verbetering van de efficiëntie van de werken.

Op de plaats van productie van olieveld zijn er verschillende van zware belasting materialen nodig voor het vervoer van de ene plaats naar een andere plaats. In het verleden altijd voor het gebruik van het kraanwerk met de vlakke trailer, maar deze wijze van vervoer samenwerking bezet veel ruimte, de kosten zijn zeer hoog en met een laag rendement, heeft ook een strikte eis voor de werkende site.

Over de automatische dump spoor overdracht kar, er zijn vijf hoofdkrachtbron Voedinginstelling: KPD (laagspanning spoorwegen), KPJ (Kabelhaspel), KPT (mobiele kabel), KPX(battery), KPC (sliding draad).

Automatic Dump Rail Transfer Cart.jpg