Industrieel gemotoriseerd spoorwegtrolley vervaardigd door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd.

- Jun 15, 2017-

De industriële gemotoriseerde treinwagon vervaardigd door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd heeft het grootste voordeel van werkflexibiliteit. Het moet ervoor zorgen dat alle materialen en werkstukken in een beperkte en onvoldoende draairuimte worden behandeld.

Dit soort industriële gemotoriseerde spoorwegtrolley is eenvoudig te bedienen, zodat deze aan de belangrijke behoeften kan voldoen, zoals: zeer beperkte ruimte en baan voor strikte bediening. Het kan worden gebruikt in de automatische afstandsbediening. Op het hoogtepunt van elke verwerkende industrie kan de gemotoriseerde vlakke trolley op een spoorweg ruimte besparen en kan de elektrische hydraulische trolley voor het verplaatsen van rails in twee richtingen rijden.

De industriële gemotoriseerde spoorwegkar omvat hoofdzakelijk motor, accumulator, grote tonnage automatische mechanische omzetmachine, regelbare elektronische frequentieomzetter, enz., Die continu door diode worden bestuurd.

Voorafgaand aan het ontwerp van de grote gemotoriseerde spoorwagentrolley, worden de noodzakelijke vereisten voor specifieke gebruikers en de voorstudie van de veldgebruiksomgeving bestudeerd.

De gemotoriseerde spoorwegtrolley is gemakkelijk te verplaatsen, waardoor de trolley geschikt is voor ruimtevereisten. Het kan ook worden aangepast aan de apparatuur via automatische afstandsbediening. Momenteel neemt het aantal industriële gemotoriseerde spoorwagentjes toe op het gebied van de productie.

De op afstand bestuurbare industriële gemotoriseerde spoorwegwagen wordt in twee richtingen overgebracht. Onder het spoorwegtransport werkt de hogesnelheidskipwagen normaal gesproken tegelijkertijd om de hijsbak en een andere industriële gemotoriseerde spoorwegwagen te transporteren. Twee gemotoriseerde spoorwagentjes kunnen alleen of samen werken. De twee trolleys draaien naar voren naar de achteras en centrale correctie dome-besturing is voorzien, met 90 ° en diagonale besturing en rotatie.

Industrieel gemotoriseerd spoorwegtrolley vervaardigd door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd.