Industrial Cross-Bay Rail Cart wordt naar de werklocatie van onze klant gestuurd

- Feb 02, 2005-

Een industriële railwagen met dwarsbalk wordt naar de werklocatie van onze klant gestuurd.

Deze industriële cross-bay railkar bestaat over het algemeen uit twee wagentjes. Hierboven bevindt zich een dwarsrailwagen en hieronder bevindt zich een transportwagen. De voedingsmodus kan willekeurig worden geselecteerd. De gemeenschappelijke voedingsmodi hebben echter twee typen: batterij en laagspanningselektriciteit van de spoorweg.

De veerwagen rijdt in de put. Het wordt gebruikt om de rails op de grond handmatig en automatisch aan te sluiten. De veerwagen is uitgerust met het spoor en de dwarsrailwagen en de veerwagen zijn met elkaar verbonden. Wanneer de veerboot beweegt, is de crossover-kar gefixeerd. Wanneer de dwarsrailwagen de spoorwegovergang bereikt en de veerwagen stopt. De transportwagen kan het materiaal van de ene werkplaats naar de andere verplaatsen. De transferwagen heeft een rem en kan de hele operatie laten uitvoeren.

Deze industriële cross-bay railwagen heeft niet alleen de voordelen van een eenvoudige constructie, handig gebruik en eenvoudig onderhoud, maar heeft ook een grotere laadcapaciteit dan een kraan. De industriële cross-bay railkar wordt aangedreven door elektriciteit, zonder vervuiling. Het bedrijf heeft een grote tonnage, namelijk van 300 tot 500 ton. Deze industriële cross-bay railwagen wordt veel toegepast in machinebouw en metallurgische fabrieken en wordt ook gebruikt als een dwarsbaan voor het transport van zware voorwerpen in de werkplaats.

Deze industriële cross-bay railwagen heeft de voordelen van een eenvoudige structuur, handig gebruik en eenvoudig onderhoud. In vergelijking met een kraan heeft de industriële cross-bay railkar een grotere laadcapaciteit. De industriële cross-bay railwagen krijgt stroom van de accu, zonder vervuiling tijdens de operatie. De gemeenschappelijke capaciteit van de industriële dwarsrailwagen is van 300 tot 500 ton. Deze industriële dwarsrailwagen wordt veel gebruikt in machinebewerkings- en metallurgische fabrieken en wordt gebruikt om zwaar materiaal van de ene werkplaats naar de andere te verplaatsen in de werkplaats, passend bij een kraan.


industrial cross-bay rail cart