Hydraulisch hefsysteem van rail vlak voertuig

- Jul 10, 2010-

Tegenwoordig is de ontwikkeling van de productie-industrie, vooral in de productieworkshop, dringend toe aan de deelname van materiaalbehandelingsapparatuur, rail falt-voertuig is een soort van hanteringsapparatuur op de rails voor het transporteren van werkstukmaterialen die een grote ondersteuning voor werkplaatswerk biedt.

Als professionele flatcarfabriek voor elektrische rails, met jarenlange ontwerp- en productie-ervaring, heeft Xinxiang New Learder Machinery Manufacturing Co., Ltd. een rijke ervaring in het ontwerp en de productie van vlakke railvoertuigen. Een hydraulisch hefrail-vlak voertuig kan in veel toepassingen worden gebruikt, werkstukken kunnen herhaaldelijk van hoog naar laag worden herhaald door hydraulisch op te tillen.

Dit hydraulisch hefrail-vlak voertuig met de muti-functie van hanteren, overbrengen, heffen en dragen. Het gewone hefapparaat heeft een schaarhefplatform en een hydraulisch hefplatform. Op basis van het heffen hebben we een hefplatform en een plat vlakvoertuig met draaiplaat ontwikkeld, een platvoertuig met een hydraulisch rollover-rail en een plat wagenvoertuig met automatische computerbediening.


Hydraulic lifting rail flat vehicle.jpg