Hoe de kabelhaspel van de transferwagen te gebruiken?

- Jun 14, 2016-

Kabelhaspelvoeding is een van de belangrijkste voedingsmethoden voor elektrische overbrengwagens. De eisen voor de railbouw zijn relatief laag. De kabeldraden worden geïnstalleerd in de elektrische transferwagen om met de wagen te lopen. De kabelhaspel wordt voornamelijk hiervoor gebruikt. Het heet kabelhaspel elektrische overbrengwagens, in het algemeen, hoe moet zo'n elektrische overbrengwagen kabelhaspels gebruiken om het normale gebruik van de kabels te verzekeren?

De kabelhaspel wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verplaatsen van apparatuur zoals een elektrische transportwagen en de tandwielaandrijfhaspel wordt gebruikt door de mobiele inrichting zelf. Kabeltrommels moeten letten op de volgende punten:

1. De richting van het lopen van de kabel mag geen obstakels en scherpe voorwerpen hebben, anders is het gemakkelijk om de kabel door te snijden en te beschadigen.

2. Start het mobiele apparaat. Als de spanning te groot is bij het opwikkelen van de kabel, past u de permanente magneet aan en past u de bout aan. Wanneer bijvoorbeeld de kabel wordt geplaatst, wordt de kabel te snel geplaatst, wordt de borgmoer naar binnen versteld om de wrijving te vergroten en wordt de handmatige haspel van de kabel met een constante snelheid geroteerd.

3. Gietflens, de ketting wordt gesmeerd met vet, bijgetankt of één keer per zes maanden vervangen. Als de borstel in de radiale richting van de sleepring wordt gedragen tot een minimale lengte van 15 mm, moet de borstel worden vervangen.

cable reel of transfer cart .jpg