Het onderhoud van Double Drum Winch

- Nov 09, 2012-

Het onderhoud van de machine wordt niet onderbroken. De takel wordt regelmatig onderhouden en onderhouden. De inspectie- en onderhoudsmaatregelen worden in de loop van de tijd uitgevoerd. De beschadigde onderdelen en een deel van de gemakkelijker te beschadigen onderdelen worden snel vervangen. Goed onderhoud kan worden vermeden. Het loopproces brengt onnodige problemen voor jezelf met zich mee.

Belangrijke delen van de lier moeten op elk moment worden gecontroleerd en geïnspecteerd, zoals remmen, koppelingen, stoppers en andere vitale onderdelen. Let op hun bedrijfsomstandigheden en schade en ruim de storingen op.

Als de takel nog lange tijd niet is gebruikt nadat hij lange tijd is gestopt, moet een inspectie- en onderhoudsmaatregel opnieuw worden uitgevoerd wanneer deze opnieuw wordt gebruikt. Gedurende de periode dat de takel is uitgeschakeld, moet deze op een geventileerde en droge plaats worden geplaatst voor beter onderhoud om vocht en corrosie te voorkomen.

Tijdens het montage- en demontageproces van de lier, moet aandacht worden besteed aan het oppervlak van de hijsmachine. Controleer de slijtageconditie van het wrijvingsoppervlak, de toestand van de tandwielen en lagers van elke afdeling, de slijtage van de draaiende delen en de koppelingsdelen en de staat van de elektrische componenten. Als de machine wordt beïnvloed, moet deze op tijd worden vervangen.

Double Drum Winch.jpg