Hoe Rail Trekker kiezen?

- Dec 01, 2016-

Trekkrachtwagen is de gemeenschappelijke locomotief van de spoorlijn. Afhankelijk van het type vermogen, kan de trekkrachttrekker worden onderverdeeld in drie typen, te weten trekkers voor elektrische tralies, trekkers voor dieseltransporttrekkers, trekkers voor kolentransporttrekkers; volgens verschillende energievoorzieningsmodi kunnen trekkers voor elektrische tralies in twee typen worden onderverdeeld: trekkers met kabelaangedreven rail en spooraangedreven spoortrekkers, waarvan de loodzuuraccubestuurde trekkrachtwagens de meest gangbare trekkers zijn.

We moeten een aantal relevante technische parameters weten voordat we u de trekkers voor trekkrachten aanbevelen, zoals de voedingsmodus, de soorten materialen, laadvermogen, spoorbreedte, loopafstand en snelheid, enz.

Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd is een professionele fabrikant van railtransportwagens. Het bedrijf integreert onderzoek, ontwikkeling, productie en baanlegservice. Onze producten zijn geëxporteerd naar meer dan 50 landen en regio's over de hele wereld.

rail towing tractorrail towing tractor