Hoe te kiezen Coil Transfer Car?

- Apr 16, 2014-

Coil Transfer Car is een soort materiaaltransportmateriaal dat is ontworpen voor het transport van coils ladingen. Het kan wijd in staalrol, aluminiumrol, draadspiraal, gegalvaniseerde rol, verkoperd rond staal, enz. Vervoer in de fabriek, het pakhuis of andere werkende plaats worden toegepast.

Hoe kies je een spoelwagen?

Ten eerste moeten we de structuur van de spoeloverdrachtwagen kennen. De spoeloverdrachtwagen is meestal uitgerust met het V, E-frame, V-groefdek, V-steunbeugel om te voorkomen dat spoelen uit de auto vallen tijdens transport.

De V-, E-frame- en V-steunbeugel kan in twee soorten worden verdeeld: verwijderbaar en niet-verwijderbaar, en de grootte van het frame en de steunbeugel worden aangepast aan de grootte van de batterij. De spoeltransportwagen met verwijderbaar v-frame kan het v-frame verwijderen wanneer ander materiaal moet worden getransporteerd.

Coil Transfer Car met V-steunbeugel

Coil overdracht auto met E-frame


Vervolgens moeten we weten hoe groot het spoelenmateriaal is dat we moeten transporteren. De transfers kan elke keer een of meerdere spoelen dragen (deze kan worden aangepast aan de eisen). De capaciteitsbelasting en het overdrachtplatform worden aangepast aan de grootte van het spoelmateriaal.

Ten slotte moeten we de voedingsmodus van de transfergeauto kennen. De spoeltransportwagen heeft twee soorten bedrijfsmodus: op de rails rijden (er moet spoor op de grond liggen) en op de grond (het kan zonder rails).

De spoeloverbrengingwagen van het spoortype kan gevoede batterij, kabelhaspel, stroomrail, mobiele kabel, geleiderail, diesel of zonder vermogenssysteem zijn (getrokken door andere gereedschappen, zoals een elektrische lier, elektrische overbrengwagen, tractor, enz.)

De stuurbare spoeloverdrachtwagen kan worden gevoed door een batterij, een kabelhaspel of zonder voedingssysteem.


Type rail Coil Transfer auto

Stuurbare spoeltransportwagen