Praten over de functie van transformator voor een voertuig met geleide rails

- Mar 17, 2006-

We hebben geleerd over de classificatie van transformatoren. Deze keer zullen we de rol van transformatoren in detail uitleggen. Transformator is een soort statische elektrische apparatuur die wisselstroom omzet. Transformator heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een aantal uitgangskarakteristieken en anti-interferentievermogen, dus het is een concurrerende elektronische transformator.

Functie van transformator voor spoorgeleide overbrengingsvoertuig

1. Om het verlies van langeafstandsinvoerlijnen te verminderen, moet het uitgangsvermogen van elektriciteitscentrales worden opgevoerd tot tienduizenden volt (bijv. 11KV) voordat het zijn bestemming bereikt (bijv. 220V). 2. In het elektronische versterkercircuit zijn, om het minimale energieverbruik tussen twee lijnen van de versterker te bereiken, impedantiematching en transformatorverbinding nodig om de impedantie te veranderen.

2. Tijdens het lassen is de stroom die nodig is tussen de elektrode en het lasstuk erg groot (tientallen tot honderden ampères), terwijl de spanning erg klein is (meerdere volt). Lasmachines zijn transformatoren die hoge spanningen (zoals 220V) omzetten in lage spanningen. Zonder het vermogen te veranderen, wordt aan het uitgangseinde een grote stroom gegenereerd.

3. Soms zijn er verschillende spanningen nodig in een omgeving en kunnen transformatoren worden gemaakt tot meervoudige wikkelingen of middelste tikken. Het genereert verschillende voltages.

4. In de AC-spanningsregelaar kan de uitgangsspanning worden aangepast door het aantal spoelen in realtime te wijzigen.

Praten over de functie van transformator voor een voertuig met geleide rails