Fabrieks materiaalbehandeling Batterijwisselwagen

- Mar 14, 2012-

De batterijtransportwagen staat bekend als elektrische transferkar, rolwagen voor materiaalverwerking, auto voor het oversteken van treinen, gemotoriseerde overbrengwagen, grondklimmen, transferwagen, enz., Is een soort fabriekswagon voor het transporteren van materiaal.

Het is een soort rail-type batterijoverdrachtwagen, die op de grond moet liggen, het spoor is over het algemeen een I-vormig contactrail. Het is een elektrisch aangedreven kar, die automatisch onder de aandrijving van de motorreductor loopt. En het is een transferwagen met plat platform en geen dekking. In speciale gevallen kan het niet-vlak zijn maar geen dekking.

Deze kar heeft de kenmerken van een eenvoudige structuur, handig gebruik, grote draagkracht, geen angst voor vuil, geen schrik, gemakkelijk onderhoud en een lange levensduur. Vanwege het gemak, de robuustheid, de zuinigheid, de praktische bruikbaarheid, de eenvoudige reiniging en vele andere voordelen, is het het voorkeursmiddel voor transport geworden voor frequent en korteafstandsbelading binnen en tussen fabrieksgebouwen.

Zijn veiligheidsprestaties zijn zeer hoog. Het maakt gebruik van het frame van staal Q235B. De wielen zijn speciaal gegoten.

Fabrieks materiaalbehandeling Batterijwisselwagen