Kosteneffectieve automatische transferwagen

- Jun 09, 2015-

Kosteneffectieve automatische transferwagen biedt optimale flexibiliteit voor het verplaatsen van materialen in uw fabriek of magazijn

De automatische transferwagen is een flexibele en kosteneffectieve automatische geleide winkelwagen. De transferwagens zijn ideaal voor het verplaatsen van producten op een assemblagelijn of het transporteren van goederen door een fabriek of magazijn. Omdat ze automatisch en duurzaam zijn, zorgen ze voor een betrouwbare en consistente point-to-point-beweging van alles, van kleine tot zware pallets.

Voor assemblagehandelingen kan het worden aangepast met een lastafhandelingsdrager of een schaarlift om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ze kunnen ook een continu bewegende lijn vormen waarbij een onbeperkt aantal SmartCarts op korte afstand gesynchroniseerd blijven terwijl ze met een lage snelheid reizen.

Voor magazijnen en distributiecentra kunnen we een breed assortiment transferwagens aanbieden, waarmee ladingen van 1 tot 500 ton kunnen worden getrokken.

Cost-Effective Automatic Transfer Cart