Coil overdracht auto fabrikant-Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd

- May 19, 2010-

Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltdis gespecialiseerd in overdracht auto, we kunnen ontwerpen de overdracht auto volgens uw vraag, bijvoorbeeld: spoel overdracht auto.

Over de spoel overdracht auto, er zijn twee soorten, een type wordt uitgevoerd op de spoorstaaf, de andere wordt uitgevoerd op de cement vloer of goede grond. Voor de eerste soort, het verkrijgt kracht door laagspanning van spoorwegen, opslag batterij, Kabelhaspel of gesleept kabel. De spoel overdracht trolley draait op de rails die heeft geen speciale eisen voor de spoor van de bouw. Het draagvermogen van 1-500 ton, volgens uw vraag kan worden ontworpen, kunnen wij de beste keuze voor u.
De tabelgrootte, de capaciteit en de innerlijke spoorbreedte kunt worden kiezen als par uw eisen. De snelheid van de spoel overdracht auto op rails is over 0-50m/min. Het kan worden gebruikt voor het vervoer van de stalen rollen, aluminium spoelen en elk element van de spoelen. Het kan draaien op de uitgeharde rails en boogvormige rails. De draaicirkel kan worden ontworpen volgens de grootte van de tabel van uw auto.
Voor de spoel overdracht auto zonder rails, er is geen rails, het draait op de betonnen vloer, het wordt gevoed door batterij van opslag, heeft er geen limiet over de lopende afstand. Het is handig om op te laden door de intelligente lader. Over de lader is tijd ongeveer 8-10 uur. Het snelheidsbereik van 0-30m/min, de grootste capaciteit is ongeveer 500 ton. U kunt de spoel overdracht auto door handvat controller of afstandsbediening.
Het frame van de spoel overdracht auto kunnen worden ontworpen door uw demand,e.g de "V"-frame en kan worden geïnstalleerd de hydraulische opheffing. Het kan worden gebruikt in de staalfabriek, stalen fabriek, koperindustrie, aluminium plant, enz. Het is gemakkelijk voor het vervoer van de rollen door de 'C' hijs haak. Wat is meer, we kunnen de andere vormen van overdracht auto's, bijvoorbeeld: ladle overdracht auto, billet overdracht auto, schilderij overdracht auto, enz.

coil transfer car.jpg