Batterijgerelateerde toebehoren met railgeleide transferwagen Onderhoudsmethode

- Aug 17, 2018-

Accessoires zijn de meest slijtage van alle soorten apparatuur. Als u op normale tijden niet op onderhoud let, is de gebruikstijd korter.

De accessoires van een op batterijen werkende, railgestuurde transferwagen bevatten hoofdzakelijk motoren, verloopstukken, wielen, batterijen enzovoort. Wat zijn de foto's en onderhoudsmethoden van deze accessoires voor transferwagens?

Motor voor railgestuurde transferwagen: Onderhoudsperiode is een half jaar, let op elektronische componenten, circuits en smeerbeurt onderhoud moet er op letten dat het motorvet aan de gespecificeerde waarde wordt toegevoegd.

Speciaal verloopstuk voor railgestuurde transportwagen: het verloopstuk moet ook letten op het regelmatige onderhoud van smeerolie. Na de initiële werking van een op batterijen werkende transfertwagen gedurende 200 uur, moet het smeermiddel l-ckc220 of l-ckc320 in het reductiedeel aan de gespecificeerde waarde worden toegevoegd.

Wielen voor op rails geleide transportwagen: de wielen worden regelmatig geïnspecteerd om de mate van slijtage te controleren. Bovendien moet de wielas op tijd worden gesmeerd. Over het algemeen moet de transportwagen eenmaal per 4-6 maanden worden gesmeerd en onderhouden.

Batterij voor railgestuurde transferwagen: ontlaad de batterij regelmatig om te zorgen dat deze lang meegaat. Dagelijks tijdig opladen om de werking te garanderen. Het is ten strengste verboden om in de staat van stroomverlies te verkeren om schade aan de batterij te voorkomen. Correct gebruik van de lader om veilig laden te garanderen.

Batterijgerelateerde toebehoren met railgeleide transferwagen Onderhoudsmethode