Basisstructuren van Billet Transfer-kar

- Dec 18, 2003-

De basisstructuur van de billet-transferwagen bestaat uit een stalen structuur, mechanische configuratie en een elektrisch apparaat.

Het frame van de basisstructuur is de staal- en staalplaatstructuur als hoofdonderdeel. De mechanische configuratie van de basisstructuur bestaat voornamelijk uit wielparen (zwevende wielgroep), as, verloopstuk, etc.Elektrische apparaten omvatten: motor, controller, sensor, spoel, liter, transformator, batterij, oplader, instrument, geluidslamp, alarm, enz.

De basisstructuur is complex en eenvoudig, afhankelijk van de belasting, bedrijfsomstandigheden, arbeidsomstandigheden en toepassingsvereisten. Er zijn verschillende basisstructuren voor een elektrische overbrengwagen. Hoe complexer de basisstructuur, hoe hoger de prijs, hoe langer de ontwerpcyclus zal zijn. Om de basisstructuur van de "bizarre" trasnferkar-klanten aan te passen, moeten we het contract vroegtijdig ondertekenen om vroege levering te vergemakkelijken en uw gebruik niet te vertragen.

De basisstructuur van de billet-transferwagen is voldoende om te gebruiken. Maak geen gecompliceerde en gevarieerde multifunctionele apparatuur. Dat zal de kosten verhogen en de onderhoudsbelasting zal toenemen. Economische en economische, veilige en betrouwbare basisstructuur van de transportwagen wordt steeds vaker gebruikt, meer en meer voor de klant. Met de vooruitgang van materialen en technologie zal de basisstructuur van billet trasnfer-kar de neiging hebben eenvoudig te zijn en zal het voertuiggewicht afnemen.

Basic Structures Of Billet Transfer Cart