Industriële elektrische lier

Inleiding De hijsmachine wordt veel gebruikt in het hijsproject en is een van de belangrijkste tractieapparaten. Het heeft de kenmerken van grote tractie, hoge snelheid, compacte structuur, gemakkelijke bediening en veiligheid en betrouwbaarheid. aandacht bij het gebruik van een nieuwe lier 1. De nieuw elektrische ...
Praat nu

Productdetails

Invoering

De hijsmachine wordt veel gebruikt in het hijsproject en is een van de belangrijkste tractieapparaten. Het heeft de kenmerken van grote tractie, hoge snelheid, compacte structuur, gemakkelijke bediening en veiligheid en betrouwbaarheid.

industriële elektrische lier

aandacht bij het gebruik van een nieuwe lier

1. De nieuwe elektrische lier moet eerst meerdere keren in proefbedrijf worden gebracht. Zorg er echter voor dat de elektriciteit niet wordt ingeschakeld voordat de installatie is voltooid.

2. De motor moet een aparte bedieningsschakelaar hebben en overbelastings- en momentbeschermingsapparaten installeren. De metalen behuizing moet op betrouwbare wijze worden geaard om de veiligheid te garanderen;

3, in de werking van de lier, als er abnormaal geluid, falen van de rem, de temperatuurstijging van de reducer lager te hoog is, moet de machine worden afgesloten voor inspectie en het oplossen van problemen;

4. Bij het gebruik van de lier is het absoluut verboden om te gebruiken onder omstandigheden die niet zijn toegestaan, en wanneer de nominale belasting en het aantal sluitingen per uur (120 keer) worden overschreden.

industriële elektrische lier

5. Tijdens de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud moet de elektrische hijsinstallatie strikt controleren of de limietinrichting flexibel en betrouwbaar is. De belastingstest van de takel is gebaseerd op het nominale laadgewicht. Herhaalde tilbewegingen en bewegingen voor beweging links en rechts worden uitgevoerd om te controleren of de mechanische transmissie normaal en betrouwbaar is.

6, tijdens het gebruik, de operator moet concentreren, zie het signaal, volg de opdracht. Bij het bedienen van de takel mag de bediener niet weggaan. Bij het optillen van een zwaar object moet de bediening zacht en stabiel zijn en mag deze niet snel of in een hoog tempo stijgen. Vermijd zo veel mogelijk noodremmingsactiviteiten in de lucht.

Hoewel de constructie en de bediening van de lieruitrusting niet gecompliceerd is, als deze niet zorgvuldig kan worden gerepareerd en gerepareerd, zullen frequente storingen optreden en zal de levensduur worden verkort. Daarom moet de machine, naast het uitvoeren van routine-onderhoud, elk jaar worden gedemonteerd wanneer de machine niet wordt gebruikt of minder vaak wordt gebruikt, en elk onderdeel wordt behandeld als gesloopt, gerepareerd en gerepareerd. Voorkom grote problemen veroorzaakt door kleine onderdelen.

industriële elektrische lier

Certificaat weergegeven

industriële elektrische lier

Pakketbezorging

industriële elektrische winch.jpg

Hot Tags: industriële elektrische lier, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like