Elektrische touwlier

Introduceer elektrische touwlier, door het upgraden van traditionele lieren, het heeft de voordelen van compacte structuur, stabiele werking, gemakkelijke bediening, eenvoudig onderhoud, laag geluidsniveau, lange levensduur en ga zo maar door. Op grote schaal gebruikt in de bouw, dokken, bruggen, metallurgie en andere ...
Praat nu

Productdetails

Voorstellen

Elektrische kabellier, door de verbetering van traditionele lieren, heeft het de voordelen van compacte structuur, stabiele verrichting, geschikte verrichting, eenvoudig onderhoud, laag geluidsniveau, lange levensduur enzoverder. Op grote schaal gebruikt in de bouw, dokken, bruggen, metallurgie en andere industrieën hijsinstallatie. Symboolland GB / T10055-1996 bouwlift veiligheidsregels en nationale industriestandaarden JGJ88-92 hijstoestel technische specificaties voor veiligheidseisen.

elektrisch touw winch.jpg

Suggestie bij aankoop

1. snelheidskeuze

Voor constructie- en installatieprojecten moeten, in verband met de korte liftafstand en hoge nauwkeurigheidseisen, in het algemeen trage hijsmachines worden gekozen. Voor het hijsen of slepen van lange afstanden, moeten snelle hijsmachines worden gebruikt om de productiviteit te verhogen en het stroomverbruik te verminderen.

2. Vermogensselectie

Omdat de elektrische machines veilig en betrouwbaar zijn en de bedrijfskosten laag zijn, kan afstandsbediening worden uitgevoerd. Daarom, waar er een stroombron is, moet een elektrische lier worden geselecteerd; als er geen stroombron beschikbaar is, kan afhankelijk van de situatie een handlier of een lier met interne verbranding worden geselecteerd.

elektrisch touw winch.jpg

3. het aantal opties

De lier met enkele cilinder wordt algemeen gebruikt in de algemene constructie. Vanwege de eenvoudige structuur is het eenvoudig te bedienen en te verplaatsen. Als tweesporige rails worden gebruikt om de truck heen en weer te trekken, moet een lier met twee buizen worden gebruikt om het installatiewerk te vereenvoudigen, het aantal operators te verminderen en de productiviteit te verhogen.

elektrisch touw winch.jpg

4. Overdrachtformulier selecteren

Planetaire en planetaire rondsel reductor drive lier, vanwege de kleine behuizing, compacte structuur, licht van gewicht, flexibele bediening, eenvoudige bediening, zeer geschikt voor gebruik in de bouw, kan voorrang krijgen.

5. Overweeg explosiebeveiliging

De jd-lier wordt gebruikt als een verzendlier voor mijnen. Er zijn twee soorten explosiebestendige en niet-explosieveilige lieren en in de constructieomgeving hoeft over het algemeen geen rekening te worden gehouden met explosiebeveiliging. Daarom kan de niet-explosiebestendige hijsmachine worden gebruikt. De jd-lier wordt gekenmerkt door het planetaire snelheidsreductiemiddel dat op de haspel is geïnstalleerd voor vertraging. De koelomstandigheden zijn goed, het uitgangsvermogen is ook relatief groot en de prijs is relatief goedkoop.

elektrisch touw winch.jpg

Pakket

elektrisch touw winch.jpg


Hot Tags: elektrische touwlier, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like