Elektrische dubbele trommelkruk

Introduceer Elektrische dubbele trommellier is een licht optilapparaat dat twee trommels gebruikt om twee kabels of kettingen te winden om zware voorwerpen op te tillen of te trekken, wat op grote schaal wordt gebruikt in de werklocatie van de klant. Het kan alleen worden gebruikt en het kan ook worden gebruikt als componenten van kranen, wegen en mijntakels. Het...
Praat nu

Productdetails

Voorstellen

Elektrische dubbele trommellier is een licht hefwerktuig dat twee trommels gebruikt om twee kabels of kettingen te winden om zware voorwerpen op te tillen of te trekken, wat op grote schaal wordt gebruikt in werkplekken van klanten. Het kan alleen worden gebruikt en het kan ook worden gebruikt als componenten van kranen, wegen en mijntakels. Het wordt veel gebruikt vanwege zijn eenvoudige bediening, grote hoeveelheid touw en handige verplaatsing. Voornamelijk gebruikt in de bouw, waterbeheer projecten, bosbouw, mijnbouw, dokken en andere materialen tillen of platte slepen.

elektrische dubbele trommel winch.jpg

Operatie indicatie

1.Voordat u de lier gebruikt, controleert u elke bevestigingsschroef één keer en draait u de vulplug plus een juiste hoeveelheid mechanische tandwielolie (de hoeveelheid olie staat meestal boven de tandwielkast van de lier) los en draait u de olieschroef van de lier en open eerst de lege auto. Wanneer de olie wordt verspreid over de lagers en tandwielen, kan deze worden gebruikt om de elektrische lier te besturen.

2. Wanneer de lader elke keer met zware voorwerpen wordt beladen, moet hij eerst een proef op lage afstand uitvoeren en controleren of de remprestaties van de lier te vast of los zitten. Als dat zo is, past u de veermoer van de remhendel op tijd aan.

elektrische dubbele trommellier

3. Voordat het apparaat wordt ingeschakeld, moet de goede staat van de aardingslijn worden gecontroleerd om elektrische schokken te voorkomen.

4. Tijdens het gebruik van de elektrische lier, als de olieremmen zijn vervuild door olie en de remprestaties zijn verminderd, kan wat droog poeder (zoals droog kalkpoeder) worden gestrooid om de efficiëntie van de rem te herstellen.

elektrische dubbele trommel winch.jpg

Pakket

elektrische dubbele trommellier .jpg

Certificate Show

elektrische dubbele trommellier


Hot Tags: elektrische dubbele trommellier, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like