Boorlier

Introduceer Het gebruik van een boor als krachtbron is een handige en veelzijdige manier om de lier van stroom te voorzien zonder altijd afhankelijk te zijn van netstroom. Lichtgewicht en draagbaar, het is ook de perfecte achterbankoplossing voor bijna elke klus. Lier driver Vereiste 1. De lier driver moet professioneel zijn ...
Praat nu

Productdetails

Introductie van boorlier

Het gebruik van een boormachine als krachtbron is een handige en veelzijdige manier om de lier van stroom te voorzien zonder altijd afhankelijk te zijn van netstroom. Lichtgewicht en draagbaar, het is ook de perfecte achterbankoplossing voor bijna elke klus.

boren winch.jpg

Bestuurder voor lier

1. De lierbestuurder moet professioneel zijn opgeleid om een certificaat te houden. Tijdens het werken, is het noodzakelijk om te concentreren. Als er een obstructie in de gezichtslijn is, moet deze onmiddellijk worden verwijderd. De operator mag niet werken als het signaal onduidelijk is.

2. Voordat u gaat werken, moet u inactief zijn, bevestigen dat de elektrische, rem- en omgevingscondities zijn om te kunnen werken. De operator moet de belangrijkste inhoud en de werkdruk van de ploegendienst begrijpen.

3. De bestuurder mag de post niet verlaten als het voorwerp niet volledig op de grond ligt. Bij het laten rusten of ophangen van het werk moeten voorwerpen of kooien op de grond worden neergelaten. Na het werk moet u de stroom afsluiten en de elektrische poort sluiten.

boren winch.jpg

4. Bestuurders moeten altijd letten op de bedrijfsomstandigheden en kabelslijtage. Wanneer de belasting voor de eerste keer verandert, moet deze eerst 0,5 m van de grond stoppen en dan verder gaan als er geen probleem is.

5. Bij gebruik van een enkele lier, moet de rem worden gebruikt om de daalsnelheid te regelen. Gebruik niet te snel en ram de remmen. Vertragen.

6. Het is verboden om de tuimelschakelaar te gebruiken om aanvaringsfouten te voorkomen.

boren winch.jpg

7. De kabel moet regelmatig met boter worden aangebracht en in een speciaal kanaal worden geplaatst om rolrollen te voorkomen en de sterkte van de staalkabel te beschadigen.

8. Wanneer de nominale trekkracht van de takel groter is dan 125KN, moeten de kabeltouwen worden geïnstalleerd. De touwen op de trommel moeten minstens 3 tot 5 slagen worden gehouden. Het uiteinde van het touw moet vast en betrouwbaar zijn.

9. De afstand van de buitenkant van de haspel tot de buitenste draadkabel mag niet minder zijn dan 1,5 keer de kabeldiameter

10. Tijdens de operatie mag niemand de lierkabel oversteken die wordt bewerkt.

boren winch.jpg

Pakket van boorlier

boren winch.jpg

Hot Tags: boort lier, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like