Dubbel Drum Lier

Voeren dieselmotor Lier, gewoon spreken, het is niet nodig de elektriciteit, dieselmotor, die kan worden onderverdeeld in twee type, één trommel en dubbele trommel, de dubbele trommel Lier kan realiseren caravan in twee richtingen, de capaciteit te slepen en slepen van afstand kunnen worden vanaf de ware aangepast...
Praat nu

Productdetails

Introduceren van dubbele trommel Lier

Dubbele trommel Lier, gewoon spreken, het is niet nodig de elektriciteit, dieselmotor, die kan worden onderverdeeld in type twee, één drum en dubbele trommel, de dubbele trommel Lier kan realiseren caravan in twee richtingen, de capaciteit te slepen en slepen van afstand kunnen worden aangepast volgens de echte vraag, wat meer is, het touw arrangeur indien nodig kan worden uitgerust.

 double drum winch.jpg

Onderhoud vandubbele trommel Lier

Het onderhoud van de machine niet wordt onderbroken. De hoist wordt regelmatig onderhouden en gehandhaafd. De inspectie en onderhoud maatregelen worden uitgevoerd over een periode van tijd. De beschadigde delen en een aantal van de meer gemakkelijk beschadigde delen worden snel vervangen. Goed onderhoud kan worden vermeden. Het proces van running brengt niet onnodig Zorg voor jezelf.

Belangrijke onderdelen van de lier moeten worden nageleefd en gecontroleerd op elk gewenst moment, zoals remmen, koppelingen, stoppers en andere vitale onderdelen. Aandacht besteden aan hun operationele voorwaarden en schade, en duidelijke weg de fouten.

double drum winch.jpg

Als de hoist heeft niet geopereerd voor een lange tijd nadat het is gestopt voor een lange tijd, een inspectie en onderhoud maatregel geschiedt weer wanneer deze opnieuw wordt gebruikt. Tijdens de periode wanneer de hoist is uitgeschakeld, zal het worden geplaatst in een geventileerde en droge plaats voor beter onderhoud om te voorkomen dat vocht en corrosie.

Tijdens de montage en demontage proces van de Lier, moet aandacht worden besteed aan het oppervlak van het hijsen machine. Controleer de toestand van de slijtage van het oppervlak van de wrijving, de conditie van de tandwielen en lagers van elke afdeling, de slijtage van de draaiende delen en de delen van de koppeling en de conditie van de elektrische componenten. Als de machine wordt beïnvloed, moet worden vervangen in de tijd.

 double drum winch.jpg

Levering vandubbele trommel Lier


double drum winch.jpg


Hot Tags: dubbele trommel Lier, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like