Dieselmotor Vermogen Industriële lier

Kenmerk: 1.Speedy en efficiënt 2.Safe en betrouwbare 3.Compact structuur 4. Grote sleepcapaciteit 5.uitbreidend toegepast op een in aanbouw reeks van elektrische macht, post en tele draadmanieren om torengroep de pool op te zetten. 6. te gebruiken in het wild niet-transformatorstation, het zal ...
Praat nu

Productdetails

Kenmerk van industriële lier met dieselmotorvermogen

1.Speedy en efficiënt

2. Veilig en betrouwbaar

3. Compacte structuur

4. Grote sleepcapaciteit

5. uitgebreid toegepast op een onder constructie set van elektrische stroom, post en telegrafiek

manieren om torengroep te vormen, zetten de paal op.

6. te gebruiken in de wilde niet-transformator station, het zal handig en behendigheid.

dieselmotor vermogen industriële winch.jpg

Installatie-eis voor industriële lier met dieselmotorvermogen

1. Stel een werkschuur samen en zorg ervoor dat de operator de commandant en objecten die worden gesleept of opgeheven, kan zien. Gebouwen, steigers en stapelen van materialen en componenten op de bouwplaats tijdens de bouw mogen geen invloed hebben op de bewaking door de bestuurder van het gehele proces binnen het bedrijfsbereik. De bedieningshut bevindt zich in de gevaarlijke werkplaats en de bovenkant moet voldoen aan de eisen van de beschutting.

2. Sterke basis. Het hijswerktuig moet zo ver mogelijk van gevaarlijke werkgebieden worden weggehouden en een plaats kiezen met een hoge topografie en een sterke aardse plek. De staaldraadtouwen die worden gebruikt om de grondankers te begraven, moeten stevig worden vergrendeld met het hijsframe en de palen moeten vooraan worden gestapeld om de beweging en kanteling van de lier te voorkomen.

3. Reelrichting. Het midden van de haspel en de geleidingspoelie zijn uitgelijnd. De afstand van de haspel tot de eerste geleidingspoelie is als volgt: de haspel met haspel moet meer dan 15 keer de breedte van de haspel zijn en de slotloze haspel moet meer dan 20 keer zijn om de haspel te voorkomen. De kabels zijn verkeerd uitgelijnd tijdens het gebruik van de trommel en de geleidingswielflenzen en de staalkabel zijn versleten.

dieselmotor vermogen industriële winch.jpg

Pakket van industriële lier voor dieselmotormacht

dieselmotor vermogen industriële winch.jpg


Hot Tags: dieselmotor power industriële lier, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like