Schimmel vervoer Trolley

De kar voor het vervoer van sterven is ontworpen voor sterven of schimmel behandeling. De kar voor het vervoer van sterven wordt gevoed door batterij. Afhankelijk van de grootte van het sterven of schimmel, kunt u de grootte kiezen en laadcapaciteit van de kar voor het vervoer van sterven.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De schimmel vervoer trolley is ontworpen voor schimmel behandeling. De schimmel vervoer trolley wordt aangedreven door mobiele kabel. Afhankelijk van de grootte van de schimmel, kunt u de grootte kiezen en laadvermogen van de schimmel vervoer trolley.

Werken principe

Wanneer de schimmel vervoer trolley beweegt, trekt de kabel achter de schimmel vervoer trolley. De kabel is aangesloten op de grond aan de ene kant, terwijl het andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op schimmel vervoer trolley, en vervolgens de stroomvoorziening naar de motor.

De schimmel vervoer trolley voeren AC 380V direct in het systeem van de elektrische aansturing van de schimmel vervoer trolley te laten starten, stoppen, ga vooruit en achteruit, enzovoort.

Mold Transport Trolley

Operatie methode

De schimmel vervoer trolley kan worden uitgerust met twee soorten grepen en afstandsbediening. De lengte van het handvat is over het algemeen 3 m of 5m, er zijn vier sleutels en een joystick, de vier toetsen: start, noodstop, vooruit en achteruit, de joystick bepaalt de besturing van de schimmel vervoer trolley.

Druk de joystick naar links, de schimmel vervoer trolley naar links, naar rechts de rocker verplaatsen, en het vervoer van de schimmel trolley naar rechts (de richting van de motor is de richting van gaan vooruit). Als de kar stoppen, laat u de knop volgende of vorige knop of druk op de stopknop te maken. Als wilt opnieuw beginnen, draai de noodstop, druk op start. De afstandsbediening is een zes-button-besturingselement, met inbegrip van start, stoppen, ga vooruit, achteruit, links en rechts draaien. Wanneer zijstraat links of rechts, u moet alfanumerieke toetsen richting op hetzelfde moment. Als u opnieuw start, drukt u op de startknop direct. Nu, wat meer is, de operationele greep en de afstandsbediening geen controle over de schimmel vervoer trolley op hetzelfde moment (de control box heeft een switcher met handvat en externe switch). Er zijn een doos met handvat-geplaatst in de kar voor gemakkelijke plaatsing.

Mold Transport Trolley

Onze klanten

Mold Transport Trolley

Hot Tags: schimmel vervoer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like