Die Handling-voertuigen

De matrijsbehandelingsvoertuigen zijn elektrisch aangedreven materiaaltransportvoertuigen, het toegepast voor matrijzen, matrijsentransport in de werkplaats
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De matrijsbehandelingsvoertuigen zijn elektrisch aangedreven materiaaltransportvoertuigen, het toegepast voor matrijzen, matrijsentransport in de werkplaats.

Deze serie handling voertuigen adpot polyurethaan wiel, het polyurethaan wiel kan de gemeenschappelijke grond direct, die geen beperkte loopafstand heeft, geïmporteerd wiel kan de schade van de grond verminderen. 360 ° draai op de plaats voor een smallere werking van de ruimte, 360 ° geen hoekbescherming, dodemansstop enzovoort om de veiligheid te beschermen.

Onderdelen tonen

omlijsting

Het frame is een framestructuur die is gelast door twee langsbalken, meerdere dwarsbalken en bankpanelen. Onder de tafelplaat worden alle stalen platen in mazen gelast, zodat de kracht op het frame gelijkmatig is. Het kan ook volgens eisen worden aangepast.

Polyurethane wiel

Polyurethaan wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaan coating buiten. Het werd vooral toegepast in de ongebaande voertuigen. Hij kan op cementvloeren worden gereden zonder rails en kan de grond beschadigen.

Specifiek apparaat toevoegen

Er kan een specifiek apparaat worden toegevoegd. Zoals geluid en licht aralm, bumperapparaat, automatisch stopapparaat en ander apparaat als uw eisen.

Die Handling-voertuigen

Hot Tags: die behandeling van voertuigen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk