Cable Power Mold Transportkarren

De transportwagens met kabelvermogentransportmatrijs zijn wagens voor het hanteren van elektrische materialen die zijn ontworpen voor het verpotten van planten, matrijzen of andere materialen. Het wordt aangedreven door kabeltrommel
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

De transportwagens met kabelvermogentransportmatrijs zijn wagens voor het hanteren van elektrische materialen die zijn ontworpen voor het verpotten van planten, matrijzen of andere materialen. Het wordt aangedreven door kabeltrommel.

De AC 380V-kabel is afhankelijk van de intrekbare kabel van het haspelapparaat om de voeding van de overdrachtwagen te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de transportwagens van molde geplaatst en het vermogen wordt rechtstreeks geregeld door het AC-regelsysteem om de motor te starten en te stoppen. Vooruitgang, terugtrekken, etc.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: kabel power mold transportkarren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like