Batterij-aangedreven Mold Transfer Car

Introductie van het product De op batterijen werkende matrijs overdracht auto is een elektrisch materiaal overdracht auto ontworpen door Xinxiang nieuwe leider machines Manufacturing Co., Ltd. Deze soorten matrijs overdracht auto wordt aangedreven door batterij, de batterij geïnstalleerd in de carrosserie om de kracht om de aangedreven te voeden overdracht...
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De op batterijen werkende matrijs-overbrengingsauto is een elektrische materiaaltransportauto ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Deze soorten matrijs overdracht auto wordt aangedreven door de batterij, de batterij is geïnstalleerd in de carrosserie om de kracht te leveren om de start van de transfer auto te starten, te stoppen, draaien, snelheid aan te passen, etc.

Toepassing

De matrijs trasnfer-auto kan worden toegepast in industriële velden voor materiaal, apparatuur of finisih producttransport. Zoals transport sterft in de mal fabriek, overdracht staal of aluminium spoel in de coil molen, transport grote tonnages apparatuur in de productie workshop, vervoer hoge temperatuur pollepel van een baai naar een andere in de gieterij, etc.

Hot Tags: batterij-aangedreven schimmel overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like