Magazijn Coil Transfer Vehicle

Dit soort magazijn voertuig voor de overdracht van de spoel wordt aangedreven door mobiele kabel. Wanneer de spoel transfer vehicle beweegt, trekt de kabel achter het voertuig.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

Over het magazijn voertuig voor de overdracht van de spoel, letterlijk spreken, het is een elektrische overdracht voertuig ontworpen voor spoel materiële overbrengen, dat het bijzondere type vergeleken met de traditionele overdracht voertuig is. Wat nog belangrijker is, is het nieuwe favoriet op het gebied van de industrie over de hele wereld met hete markt. Speciaal voor de workshop dat het bestaat niet vastgelegde lopende afstand.

Werken principe

Dit soort magazijn voertuig voor de overdracht van de spoel wordt aangedreven door mobiele kabel. Wanneer de spoel transfer vehicle beweegt, trekt de kabel achter het voertuig. De kabel is aangesloten op de grond aan de ene kant, terwijl het andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op de transfer vehicle, en vervolgens de stroomvoorziening naar de motor.

Zij verrichten AC 380V direct in het systeem van de elektrische aansturing van de transfer vehicle te laten starten, stoppen, ga vooruit en achteruit, enzovoort.

Functies

· Nieuwste technologie gebaseerd transfersystemen voertuigen

· Zoeken naar toepassing in industriële eenheden voor doorschakelen/samenvoegen eenheid ladingen tussen meerdere rijstroken

· Gebruikt in gebieden zoals laag pick-operaties, werkstations, overdracht van ladingen van meerdere palletizer e.a.

· Met opties van enkeldeks of dubbeldeks versies beschikbaar

· Komst met geschikte lift ondersteuning voor adressering van meerdere niveaus van de ontvangst en levering

· Vergt minder onderhoud

· Kenmerken van overdracht voertuigen werken kan ook worden aangepast volgens de specificaties van klanten

Hot Tags: magazijn spoel overdracht voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk