Draadoverdracht trolley

Over de wire coil transfer trolley, letterlijk spreken, het is een elektrische transfer trolley ontworpen voor coil materiaaloverdracht, wat het speciale type is in vergelijking met traditionele transfer trolley.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over de wire coil transfer trolley, letterlijk spreken, het is een elektrische transfer trolley ontworpen voor coil materiaaloverdracht, wat het speciale type is in vergelijking met traditionele transfer trolley. Wat nog belangrijker is, het is een nieuwe favoriet in het wereldwijde transportgebied met een warme markt. Vooral voor de workshop dat het een niet-gefixeerde loopafstand heeft.

Werkend principe

De draadspoeloverdrachtstrolley wordt aangedreven door een schuifdraad. Het geleidt de AC380v-slingerdraad rechtstreeks in het elektrische AC-systeemsysteem van de trolely om het te laten starten, stoppen, vooruit gaan achteruit enzovoort. De transportwagen krijgt stroom van de schuif van de veilige stroomrail die wordt verplaatst door de lopende loopkatten.

Kenmerken

· Nieuwste op technologie gebaseerde transfer trolleys-systemen

· Toepassing vinden in industriële eenheden voor het omleiden / samenvoegen van ladingen van eenheden tussen meerdere rijstroken

· Gebruikt in gebieden zoals layer pick-bewerkingen, werkstations, het overzetten van ladingen van meerdere palletizers en anderen

· Beschikbaar als optie voor versies met één of twee kaarten

· Komt met geschikte liftondersteuning voor het behandelen van meerdere ontvangst- en leveringsniveaus

· Vereist minder onderhoud

· De werkkenmerken van transferwagens kunnen ook worden aangepast volgens de specificaties van de klanten

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: wire coil transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like