Magazijnoverbrengerentrolley

Productintroductie magazijntransportwisselwagen De magazijnwisseltransportwagen kan worden gebruikt in de metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zwaar industrieel, lichtindustrieel, matrijzenmaker, maker van bouwmachines, scheepswerf, portchargerrein, staaltransfer, mijntransport. ..
Praat nu

Productdetails

Productintroductie magazijntransportwagen

De magazijnwisselwagen kan worden gebruikt in de metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zware industrie, lichte industrie, matrijzenmaker, fabrikant van bouwmachines, scheepswerf, port cargo yard, staaltransfer, mijnbouwtransfer, lucht- en ruimtevaart evenals militaire industrieën en zo verder om apparatuur of materiaal van werkplaats naar werkplaats of van opslagplaats naar magazijn over te brengen en te verwerken.

warehouse coil transfer trolley.jpg

Onderdelen van magazijnwisselwagen

De magazijnroltransportwagen wordt aangedreven door een kabelhaspel (kabeltrommel) die bestaat uit een trolleyframe, een transmissie-apparaat (aandrijfwielset), een kabelhaspel, elektrische besturingscomponenten en bedieningsapparatuur en zo verder.

warehouse coil transfer trolley.jpg

Applicatie show van magazijn spoel transfer trolley

warehouse coil transfer trolley.jpg

Opmerkingen bij het gebruik van een kabelhaspeltransportwagen in de winter

1, dit soort magazijn spoel transfer trolley wordt aangedreven door kabelhaspel AC 380 V voeding. Kabelhaspel is van het hysterese-koppelingstype om ervoor te zorgen dat de kabeluniforme kracht niet gemakkelijk uit te trekken is. AC 380 V levert voeding aan de YZ-motor;

2, In de winter is de temperatuur laag, de kabeldraad op de transfertrolley is gemakkelijk te beschadigen, dus controleer de integriteit van de draad voordat u de magazijnspoeloverdrachttrolley start.

3, vermijd draadwikkeling voor een lange werkafstand. Als het winden niet hard wordt getrokken om te voorkomen dat de draad door zwak wordt beschadigd.

4, Test loopt wanneer leeg om te controleren of de magazijnspoeloverdrachtwagen soepel loopt, en de knop werkt normaal.

5, vermijd vertrapping en raakte de kabel draad om kortsluiting te voorkomen.

warehouse coil transfer trolley.jpg


Hot Tags: magazijn spoel transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like