Transportkarren voor rolverwerking

De overdrachtskarren voor spoelbehandeling zijn een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtskar die wordt gebruikt in het industriële materiaaltransport van de ene baai naar de andere. Het kan worden aangedreven door batterij, kabelhaspel, rail, geleiderail, etc. Deze serie transferwagens zijn meestal uitgerust met het V-frame, het V-groefdek, de V-steun, enz. Om te voorkomen dat het spoelmateriaal wegglijdt
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De overdrachtskarren voor spoelbehandeling zijn een elektrisch aangedreven materiaaloverdrachtskar die wordt gebruikt in het industriële materiaaltransport van de ene baai naar de andere. Het kan worden aangedreven door batterij, kabelhaspel, rail, geleiderail, etc.

Deze serie transferwagens zijn meestal uitgerust met het V-frame, het V-groefdek, de V-steun, enz. Om te voorkomen dat het spoelmateriaal wegglijdt. Alle overdrachtskarren voor spoelbehandeling kunnen worden aangepast om aan uw werkelijke toepassingseisen te voldoen.

toepassingen

De overdrachtskarren kunnen niet alleen worden gebruikt bij het hanteren van spoelen, het kan ook worden toegepast in transformator, as, trommel, stalen pollepel, stalen structuur, stalen buis, mal, balk, container, zwaar materieel, aluminiumproduct, compressor, polykristallijn silicium, motor , bouwmaterialen, schroot, pallet en ander materiaaltransport.

Transportkarren voor rolverwerking

Hot Tags: overdrachtskarren voor spoelbehandeling, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like