Winkelwagen overzetten met Coil Upender

De transferwagen met coil-upender is een soorttransportwagen die ontworpen is voor het verwerken van coilmateriaal. We kunnen ook zorgen voor de transportwagen, matrijzen en snijstempels, transportband met vlakke laadvloer, wisseltransporteur, getrokken transportkarren, kraanlier, stuurbare transferwagen, veerboottransportvoertuigen, rolbehandelingsaanhangwagen, mijnspoorwagon
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transferwagen met coil-upender is een soorttransportwagen die ontworpen is voor het verwerken van coilmateriaal. Het kan op de rails lopen of diret op de grond lopen (het kan naar uw wensen worden gekozen).

We kunnen ook de transportwagen van staalgietlepel, matrijzen en snijstempels voor transfertransport, flatbedtransportwagen, wisseltransportplatform, getrokken transportkarren, kraanlierwagen, stuurbare transferauto, veerboottransportvoertuigen, rolbehandelingsaanhangwagen, mijnspoorwagen, scheepswerftransporter, revisie van het voertuig, multifunctionele treintractor, raildraaischijf, enz. Elk ontwerp kan aan uw toepassingsvereisten voldoen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Veiligheidsfuncties zoals claxon, flitslicht, stopapparaat, waarschuwingsstrip, bumper en botsingsvermijdingssysteem.

Transfer Cart With Coil Upender

Hot Tags: transfer cart met coil upender, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, made in China

Onderzoek

You Might Also Like