Staalfabriek elektrische spoel Transporter

De staalfabriek elektrische spoel vervoerder is ontworpen voor goederenbehandeling, het kan algemeen worden toegepast op vele terreinen, zoals sterven behandeling, draagbare machine base, vergadering mount, metalen spoel vervoerder, zware apparatuur transporter met lift dek
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De staalfabriek elektrische spoel vervoerder is batterij aangedreven, die wordt aangedreven door de motor en versnelling reducer, het geïmporteerde massief rubber wiel kan zorgen voor de vervoerder de grond lopen direct en vermindering van de schade van de grond, het heeft geen beperkte voor de lopende afstand, deze transporter kan 360 graden gratis draaien kan geschikt ook een zeer smalle ruimte-operatie.

De spoel vervoerder functioneren met 360° geen hoek bescherming, automatische stop van de overledene, enzovoort ter bescherming van de veiligheid. Touchscreen, rocker... die maken het ontwerp meer humanisering.

Karakter van het product

1. 360 graden vrij draaien

De modus draaien van de spoel vervoerder een mechanische vorm aanneemt, en het draaien wordt beheerd door de kloof van de snelheid.

2. externe bewerking, veilig en betrouwbaar

Het keurt draadloze afstandsbediening met een besturingselement afstand van 400 m aan de bediening op afstand met hoge veiligheidsfactor.

3. hoge veiligheidsfactor belasting

Goedkeuring door de vervoerder van de structuur van de ligger vak, de veiligheidsfactor kunnen bereiken naar 1.5.

4. lange levensduur

De batterij neemt gratis onderhoud batterij, de spoel vervoerder is niet gemakkelijk vervorming in 20 jaar.

Toepassingsbereik

De staalfabriek elektrische spoel vervoerder is ontworpen voor goederenbehandeling, het kan algemeen worden toegepast op vele terreinen, zoals sterven behandeling, draagbare machine base, vergadering mount, metalen spoel vervoerder, zware apparatuur transporter met lift dek, constructiestaal vervoerder, shuttle kar voor pijp, voorgegoten beton productie trolleys, draagbare base voor jib arm met spreider lichtbundel, lucht-en ruimtevaart apparatuur workshops en airconditioning workshops, gieten mallen, enz.

1

Hot Tags: stalen molen elektrische spoel vervoerder, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like