Steel Coil Transporter

De stalen spiraaltransporteur is een elektrisch aangedreven gereedschapstransportgereedschap dat in de fabriek wordt toegepast. Het heeft de voordelen van nieuwe structuur, hoge behendigheid, hoge flexibiliteit, geen vervorming, gemakkelijke installatie, betrouwbaar gebruik, gemakkelijk te demonteren en te installeren. Dit soort transporters installeerde meestal het V-frame of E-frame op de werktafel, dat V-frame of E-frame kan voorkomen dat de materialen van de tafel naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan in twee soorten worden verdeeld: verwijderbaar of niet-verwijderbaar
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De stalen spiraaltransporteur is een elektrisch aangedreven gereedschapstransportgereedschap dat in de fabriek wordt toegepast. Het heeft de voordelen van nieuwe structuur, hoge behendigheid, hoge flexibiliteit, geen vervorming, gemakkelijke installatie, betrouwbaar gebruik, gemakkelijk te demonteren en te installeren.

Dit soort transporters installeerde meestal het V-frame of E-frame op de werktafel, dat V-frame of E-frame kan voorkomen dat de materialen van de tafel naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan in twee soorten worden verdeeld: verwijderbaar of niet-verwijderbaar.

Toepassing

De stalen spoeltransporter kan niet alleen in de fabriek worden gebruikt voor het transport van spoelen, kan ook worden gebruikt als matrijstransporter, draagbare machinebasis-transporteur, assemblagetransporter, zware apparatuurtransporter met liftdek, constructiestaaltransporter, shuttlekar voor buis, pre -betonnen productiewagens, draagbare basis voor giekarm met spreidbalk.

Hot Tags: stalen roltransporteur, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like