Staalspoeltransportapparatuur

De stalen spoel transport apparatuur wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van stalen spoel, aluminium spoel, metalen spoelen, buizen, balken of andere ronde materialen. Om de ronde lading die naar beneden valt te beschermen, zijn V-vormsteunen beschikbaar om op de spoeltransportapparatuur te worden uitgerust volgens de toepassingsvereisten van de klant
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

De stalen spoel transport apparatuur wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van stalen spoel, aluminium spoel, metalen spoelen, buizen, balken of andere ronde materialen.

Om de ronde lading die naar beneden valt te beschermen, zijn V-vormsteunen beschikbaar om op de spoeltransportapparatuur te worden uitgerust volgens de toepassingsvereisten van de klant. De V-vormondersteuning van coilmateriaaltransportapparatuur kan worden verwijderd wanneer deze niet wordt gebruikt, zodat deze voor andere materialen kan worden gebruikt. De staalspoeloverdrachtsapparatuur kan ladingsoverdracht onder kruisingssporen met twee lagenlichaam realiseren, die ook afzonderlijk zouden kunnen worden gebruikt.

Functies

Deze serie stalen spoel transport apparatuur wordt veel gebruikt in de fabriek materiaal omzet. Het wordt gevoed door de batterij, en u ook kiezen voor andere voeding manieren, zoals: kabel, laagspanning rail, generator of andere manier. Het is in staat om te draaien tussen twee loodrechte tracks en de kar is ook zou kunnen draaien op L-form track of S-form track of gebogen track. De capaciteit en de tabelgrootte van de coil transfer apparatuur voor stalen spoel handling kan worden aangepast indien nodig.

Steel Coil Transport Equipment

Hot Tags: staal spoel transport apparatuur, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like