Steel Coil Railway Transfer-kar

Deze spoorwegtransportwagen staat ook bekend als een vlakke treinwagon, een soort speciale transferwagen. Op de wagen moet een U-vormig apparaat worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rollen rollen rollen, aluminium rollen en andere rolprofielen honderd procent veilig zijn tijdens het transport.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Stalen spoel spoorweg transportwagen is aangepast om stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks van profielen pakket als een aflevering apparaat te vervoeren.

Deze spoorwegtransportwagen staat ook bekend als een vlakke treinwagon, een soort speciale transferwagen. Op de wagen moet een U-vormig apparaat worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rollen rollen rollen, aluminium rollen en andere rolprofielen honderd procent veilig zijn tijdens het transport. Zijn motor wordt gecontroleerd door frequentie om niet alleen te verhinderen dat het moment van beginnende stroom te groot is aan het scrollen van pakketprofielen, maar ook om de levensduur van de motor te verzekeren.

Werkend principe

De spoorwegtransportwagens worden op batterijen gevoed. De batterijen zijn in de wagentjes geplaatst. De batterijen leveren elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de wagens te bedienen, bijvoorbeeld starten, stoppen, vooruit en achteruit gaan, de snelheid aanpassen enzovoort. Het kan zich ontdoen van de beperking van kabels en afstandsbediening, wat de bediening handiger en veiliger maakt, die kan worden toegepast in het langeafstands-railtransportsysteem.

Hoofdonderdelen weergeven

Hot Tags: stalen spoel railway transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk