Stalen spoel overdracht treinwagon

De stalen spoel treinwagon overdracht is een soort overdracht auto desigend voor materiële overdracht van de spoel. Er zijn V frame of E frame op de overdracht auto. En het wordt aangedreven door kabel trommel. De AC 380V kabel is afhankelijk van de intrekbare kabel van het apparaat van de reling auto om de macht voor de overdracht auto te leveren.
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijving

De stalen spoel treinwagon overdracht is een soort overdracht auto desigend voor materiële overdracht van de spoel. Er zijn V frame of E frame op de overdracht auto. En het wordt aangedreven door kabel trommel. De AC 380V kabel is afhankelijk van de intrekbare kabel van het apparaat van de reling auto om de macht voor de overdracht auto te leveren. De reling apparaat wordt geplaatst onder de overdracht auto, en de macht wordt rechtstreeks beheerd door de AC-controlesysteem te maken de overdracht auto start, stop, verder, kunt u zich terugtrekken, etc.

Productdetails

Frame

Het frame is twee longitudinale lichtbundel, diverse balken met stalen paneel aan elkaar, gelast waardoor vak beam structuur volgens het principe van de kraan en gecombineerd met het ontwerp van de wielen. Haar belangrijkste veer: grote dragende, weinig vervorming van de tabel, lange levensduur.


Cast spoor wiel

Over de cast spoor wiel, het is één flens, het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Het kan verbeteren van het laadvermogen en gemakkelijk installeren. En de cast spoor wielen zijn vervaardigd en assemblied door ons.


Veiligheidsapparaat kan worden toegevoegd als eisen

Voor veilig rijden, zal het alarm geluid en licht continu ring om te waarschuwen van iemands wanneer de overdracht auto begint te lopen. Natuurlijk, kan de andere veiligheidsvoorziening worden geïnstalleerd als eisen, zoals de dode stop, noodstop, anti-botsing switch...


Hot Tags: stalen spoel spoorweg overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like