Railwagen van staal

Over de stalen spoelwagen, het is ook bekend als spoeloverdrachtwagen, stalen spiraalbehandelingsvoertuig, aluminium rollen transportwagen, enz. Deze soort railauto is een soort elektrische materiaaltransportaanhangwagen die op rails in de fabriek loopt
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over de stalen spoelwagen, het is ook bekend als spoeloverdrachtwagen, stalen spoelverwerkingsvoertuig, aluminium rollen transportwagen, etc.

Dit soort railauto is een soort elektrische materiaaltransportaanhangwagen die op rails in de fabriek rijdt. De rails zijn over het algemeen I-vormige contactrails, die worden aangedreven door een elektrisch systeem en automatisch draaien onder de aandrijving van het motorreductiemiddel. Het tafeloppervlak is vlak of met v-kader.

Dit soort spoelwagens worden gevoed door een batterij, de batterij wordt in de carrosserie van de aanhanger geïnstalleerd om de kracht te leveren om de aanhangwagen te laten werken. De voedingsmodus kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals laagspanningsbaanvoeding, glijdende draadvoeding, kabeltrommelvoeding, enz.

Toepassing

De treinwagon wordt voornamelijk toegepast in de staalfabriek (stalen staaf, stalen plaat, stalen spoel, stalen buis, profielstaal, staalconstructie), productielijn (bewerking van grondstoffen, transport van afgewerkte producten), metallurgie-industrie (stalen gietpan), magazijntransport , schimmelinstallatie (sterft, vormt transport van de ene baai naar de andere), scheepsindustrie (overdracht van stalen onderdelen, onderhoud, montage, containervervoer), werkstukken transport in werkplaats, draaibanktransport, constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonkolom) , energie (poly-kristallijn silicium, generator, windmolen), chemische industrie (elektrolytische cel, retort, apparatuurtransport), enz.

Hot Tags: stalen spoel rail auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like